elektrische bakfiets huren 3

Bakfiets huren

Bakfiets huren? Kom naar bakfiets verhuur Lemonbike!

Lemonbike bevindt zich midden in de mooie Bollenstreek. We zijn gevestigd in Noordwijk en Katwijk. Tijdens het Keukenhof-seizoen hebben wij ook een pop-up shop in Lisse.

Bakfietsverhuur

Lemonbike bakfietsverhuur is het gehele jaar door geopend. Onze bakfietsen zijn te huur in allerlei soorten en maten. Onze “standaard” bakfiets is de robuuste Cabby bakfiets van Gazelle. Deze Gazelle bakfiets beschikt over 7 versnellingen.

De bakfiets is een goed alternatief voor een fiets met meerdere kinderzitjes. De kinderen hebben meer bewegingsruimte, zitten veilig en hebben een gordeltje om. Daarnaast hebben ze vrij uitzicht op deze manier!

Met onze bakfiets vervoer je met gemak twee jongere kinderen plus nog enkele bagage. Ga je met je baby’tje op pad? Dan kun je ook de maxi-cosi bevestigen aan de speciale hendels hiervoor.

Ook kun je bij Lemonbike een elektrische bakfiets huren of een speciale hondenfietskar huren.

Kosten huren bakfiets

Wil je graag een bakfiets huren om met de kinderen een mooie rit door de Bollenstreek te maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! U kunt deze fiets per dag bij onze huren in alle shops. Het beste is om even online te reserveren. De kosten van het huren van een bakfiets vindt je onder het kopje prijzen. 

Bij Lemonbike bakfietsverhuur ontvang je altijd een gratis fietskaart en fietstas. Ook bieden wij een pechhulp aan voor onderweg. Mocht je onverhoopt langs de kant van de weg komen te staan, schieten wij te hulp!

Bakfiets huren Noordwijk en Katwijk

Ben je lekker op vakantie hier? Maak dan gebruik van onze bezorgservice. Wanneer je bij Lemonbike een bakfiets huurt kunnen wij deze voor je afleveren op het gewenste vakantieadres.

Routes en uitjes

In de bollenstreek is genoeg te doen, ook voor kinderen! Hieronder hebben wij een aantal locaties verzameld om met de kinderen in de bakfiets naar toe te fietsen.

  • Haal een frisse neus op het strand van Noordwijk of Katwijk. Met de bakfiets mag je ook fietsen door de duinen. Leuk om op zoek te gaan naar konijnen en hertjes.
  • Ga langs bij Kinderboerderij t’ Schaapsherdertje. Deze is iedere woensdag, vrijdag en zaterdag geopend. Dit uitje is geheel gratis en voor de ouders is er een lekker kopje koffie beschikbaar.
  • Ook waterspeeltuin de Speelakker is een leuke gratis optie. Deze bevindt zich in Noordwijkerhout. Een echte aanrader voor de wat oudere kinderen.
  • Fiets samen naar de KidsZoo of Jumpin’ Noordwijk. Twee toffe indoor speeltuinen.
  • Een andere leuke indoor activiteit is om samen te gaan bowlen. Dit kun je doen bij All American Bowling in Partycenter Flamingo’s. Deze bevindt zich op randje Noordijk-Noordwijkerhout. Na het bowlen kun je er heerlijk steengrillen.