Bakfiets huren bij Lemonbike

Bakfiets verhuur bij Lemonbike Noordwijk en Katwijk. Huur bij ons een standaard bakfiets van Gazelle met 7 versnellingen. Geschikt voor twee kleine kinderen en ruimte voor bagage. Ook zijn er MaxiCosi hendels aanwezig in de bak om ook de baby makkelijk mee te nemen. 

Liever een elektrische bakfiets huren? Wij hebben nieuwe elektrische bakfietsen van Dolly of Bakfiets.nl. Deze elektrische bakfietsen halen moeiteloos 80 kilometer met een volle accu. Er passen makkelijk twee kleine kinderen in en is er nog ruimte voor bagage. Met de elektrische ondersteuning is het ook in de duinen en met tegenwind heerlijk licht trappen.

In de elektrische bakfietsen past een MaxiCosi of een babyschaal voor kleinere baby’s. Een heerlijk alternatief voor een fiets met kinderzitjes. De kleine kinderen hebben meer bewegingsruimte, zitten veilig in een gordeltje en hebben vrij uitzicht. 

De hond mee in de bakfiets

Graag een bakfiets elektrische huren voor de hond? Bij Lemonbike is dat geen probleem. Onze elektrische bakfiets van Bakfiets.nl beschikt over een deurtje. Met het deurtje kan de hond gemakkelijk in en uit de bakfiets gehaald worden. Indien gewenst kan deze bakfiets worden voorzien van een bench zodat de hond er niet uit kan springen.
Voor kleinere honden hebben we ook een mandje met korf (optioneel) voor achterop de fiets. 

Klik hier voor alle informatie over het fietsen met de hond. 

U kunt deze fiets per dag bij onze huren in al onze shops en online.
Wij kunnen de bakfiets ook bezorgen op uw vakantieadres.