Bakfiets huren

Lemonbike heeft meerdere modellen bakfietsen in de verhuur

Huur bij ons een standaard bakfiets van Gazelle met 7 versnellingen of onze nieuwe elektrische bakfiets van Dolly of Bakfiets.nl. Deze halen moeiteloos 80 kilometer met een volle accu. Er passen makkelijk twee kleine kinderen in en is er nog ruimte voor bagage. Met de elektrische ondersteuning is het ook in de duinen en met tegenwind heerlijk licht trappen.

In de bakfietsen past een MaxiCosi of een babyschaal voor kleinere baby’s. Een heerlijk alternatief voor een fiets met kinderzitjes. De kleine kinderen hebben meer bewegingsruimte, zitten veilig in een gordeltje en hebben vrij uitzicht. Door het deurtje is het makkelijk in- en uitstappen. Bij Lemonbike te huur.

De hond mee in de bakfiets

Ook voor de hond hebben we elektrische bakfietsen beschikbaar en indien gewenst kan deze fiets nog worden voorzien van een bench zodat de hond niet eruit kan springen. Voor kleinere honden hebben we ook een mandje met korf voor achterop de fiets.

U kunt deze fiets per dag bij onze huren in al onze shops en online. Wij kunnen de bakfiets ook bezorgen op uw vakantieadres.