E chopper huren

E chopper huren? Dan moet je bij Lemonbike zijn! De e choppers zijn niet meer weg te denken uit het landschap van de Bollenstreek.

Veel toeristen verkennen het mooie Noordwijk of Katwijk op deze elektrische scooter. Je komt er mee op plekken waar je normaalgesproken met de auto niet zou kunnen komen.

Chopper huren

Wat bedoelen we nu precies met een e chopper? Een e chopper is een elektrische scooter. De chopper wordt gekenmerkt door de stijl van een Harley Davidson, iets waarmee je zeker opvalt in het verkeer! Deze chopper is fluisterstil, milieuvriendelijk en heerlijk comfortabel.

Natuurlijk kun je met z’n tweeën een e chopper huren, maar het leukste is om zelf te rijden op zo’n scooter met brede banden. Mocht je graag een chopper huren met z’n tweeën, is het even belangrijk om te vermelden dat deze maximaal 160 kg kan dragen.

Voor het rijden van een e chopper moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Verder mag iedereen met een geldig bromfiets certificaat of rijbewijs een chopper rijden.

E chopper verhuur Lemonbike

Lekker met de e chopper Noordwijk of Katwijk in? Elektrische scooters huren doe je bij Lemonbike. Op beide plekken hebben wij een mooie Lemonbike locatie.

De range van onze e choppers is gegarandeerd 35 kilometer, maar meestal nog wel langer. Ze rijden maximaal 25 km/per uur, hiermee mag je dus gewoon op het fietspad rijden. Is dit niet mogelijk? Dan mag je op de weg rijden.

Je kunt bij Lemonbike een chopper huren voor een halve dag. Deze loopt dan van 10.00 -13.30 uur of van 14.00 – 17.30 uur.

In alle rust op pad? Dan kun je de e chopper natuurlijk ook huren voor een hele dag.

Online reserveren is niet verplicht, maar wel makkelijkste. Je kunt de chopper dan ophalen in een van onze shops. We bezorgen de choppers niet.

Eventueel kunt u de bestelling aanvullen met onze verhuurgarantie. Hiermee gaat u zorgeloos onderweg. U kunt kosteloos annuleren of verplaatsten tot 2 dagen voor de verhuurperiode. Ook brengen we bij schade en diefstal geen kosten in rekening.

Touren met de e chopper

Ben je niet zo bekend in Noordwijk of Katwijk? Geen probleem! Wij hebben de leukste routes al voor je uitgestippeld.

We hebben verschillende routes afhankelijk van de gekozen huurperiode, namelijk een halve of een hele dag. Bekijk de routes op de website of vraag onze medewerkers.

Geniet van het strand en de duinen of ontdek de mooie bollenvelden. Ook kun je bij diverse polders en plassen de rust vinden tijdens een bakkie koffie. Daarnaast liggen er verschillende historische steden rondom Noordwijk en Katwijk. Deze zijn zeker een bezoekje waard.

Liever op pad met een tourguide? Ook dit is mogelijk! Stuur even een email naar info@lemonbike.nl met de gewenste datum, tijd en het aantal personen.

E chopper huren met groepen

De e chopper is ook heel tof om mee te touren met een groep vrienden of als bedrijfsuitje. Zo kom je langs de mooiste plekjes! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.