Elektrische mountainbike huren

Een elektrische mountainbike huren bij Lemonbike. Onze elektrische mountainbike is ideaal voor de prachtige tours en voor de mountainbike-trials in de Noordwijkse duinen en bossen. Huur bij ons een elektrische mountainbike voor langere ritten op de weg en de parcours. Heuvel op en tegenwind wordt hiermee een koud kunstje. De geveerde voorvork bieden je het benodigde comfort op alle ondergronden. 

Een helm kunt u reserveren bij accessoires. Wij kunnen deze mountainbikes ook bezorgen op uw vakantieadres.
Klik op Reserveren voor meer informatie over tijden en prijzen. 

Noordwijk heeft een aantal prachtige MTB-trails, gelegen in de bossen en langs het duin. Uitdagend en technisch gevarieerd. Op onze pagina fietsroutes vind je meer informatie over de verschillende mountainbike-parcours.

Mountainbike huren Noordwijk en Katwijk

Er is genoeg te ontdekken in en rondom de prachtige Bollenstreek. De MTB-routes zijn gemarkeerd met palen met in het blauw, rood, zwart en wit het internationale MTB-teken (een driehoek met daaronder 2 rondjes). De mountainbikes van Lemonbike zijn ideaal voor de leuke routes in de Noordwijkse duinen en het bos. De route leidt je langs verschillende overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog, zoals bunkers, de Atlantikwall en museum Engelandvaarders. Wanneer je de hoge duintoppen hebt bereikt, kijk je uit over de prachtige bollenvelden, historische dorpen en het strand. 

Let op! Fietsen op het strand is verboden door de gemeente. Op eigen risico mogen onze fatbikes wel op het strand komen.

Mountainbike clincis en tours

Wil je met een groep een clinic volgen om (beter) te leren mountainbiken? Ontdek je het MTB-parcours liever onder professionele begeleiding? Bel of mail ons dan voor meer informatie!

Mountainbike huren Noordwijk

Nieuwe Offemweg 2A
2201 GA Noordwijk

Mountainbike huren Katwijk

Zuidstraat 98A
2225 GZ Katwijk

Of neem een stoere fatbike

De elektrische fatbike is een stoere uitvoering van de mountainbike, met hele dikke banden, geschikt voor weg en strand. Het is meer een funbike dan een mountainbike. Met maar 8 versnellingen en zonder vering is deze fiets minder geschikt voor de MTB-trials. De superbrede banden geven de fiets een hele stoere uitstraling. Dankzij de supersterke motor en zware accu fiets je op je gemak overal naartoe. 

Ook deze fietsen kunnen wij bezorgen op uw vakantieadres.

Let op! Fietsen op het strand is, afhankelijk van het seizoen en zonder vergunning, verboden door de gemeente. Wij staan dit met de fatbike wel toe maar op eigen verantwoording.

Klik op Reserveren voor meer informatie.

Mountainbike verhuur bij Lemonbike

Lemonbike doet het net iets anders! Wij zorgen ervoor dat jouw trip of vakantie een zorgeloze en mooie belevenis is. Zo bezorgt onze mtb verhuur vaak gratis op jouw vakantieadres. Liever ophalen? Dit is in overleg ook mogelijk buiten onze aangegeven openingstijden. Verder dragen wij graag ons steentje bij en zetten wij onze met alle liefde in voor het goede doel. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over ons.