elektrische bakfiets huren 3

Elektrische bakfiets huren

Bij Lemonbike kun je naast een gewone bakfiets huren, ook een elektrische bakfiets huren. Een superhandig en milieuvriendelijke manier om op pad te gaan met de (klein)kinderen.

Bakfiets elektrisch huren – verken onze prachtige Bollenstreek

Wanneer je het mooie Noordwijk of Katwijk graag wilt ontdekken met de kinderen, is een elektrische bakfiets huren een uitstekende uitkomst.

Er zijn zoveel mooie plekjes in deze buurt waar je met de auto nooit zou kunnen komen. Ook in het Noordwijks of Katwijkse duin is het niet toegestaan om jezelf met een motor of scooter te vervoeren. Een elektrische bakfiets huren is dus ideaal!

Mogelijkheden elektrische bakfiets huren bij Lemonbike

Een elektrische bakfiets geeft net dat extra duwtje in de rug. Dankzij het kleine motortje in de fiets, word je als fietser ondersteund. Met de elektrische ondersteuning is het ook in de duinen en met tegenwind heerlijk licht trappen. 

Bij Lemonbike verhuren we nieuwe elektrische bakfietsen van Dolly en Bakfiets.nl. De elektrische bakfietsen beschikken over 7 versnellingen.

Deze elektrische bakfietsen halen moeiteloos 80 kilometer met een volle accu. Verder passen er twee kleine kinderen in de bakfiets en is er nog een kleine ruimte over voor enkele bagage.

Wil je graag met de hond op stap? Dan zouden wij een hondenfietskar huren aanraden.

Tarieven huren elektrische bakfiets

Benieuwd naar de tarieven? Deze kun je vinden onder het kopje “prijzen”. Je kunt de elektrische bakfiets voor een hele dag reserveren of voor meerdere dagen. 

Natuurlijk bieden wij ook verschillende extra opties aan, zoals een kinderzitje achterop of een extra helmpje voor de kinderen. Deze opties kun je selecteren bij het reserveren van de fietsen.

Daarnaast is het mogelijk om een verhuurgarantie af te sluiten. U kunt het huren van de elektrische bakfietsen dan gratis annuleren tot 2 dagen voor aanvang en bent verzekerd in geval van diefstal of schade. Wij brengen in dit geval geen kosten in rekening.

Wilt u de elektrische fietsen huren en graag laten afleveren op uw vakantieadres? Dat kan! Wij bezorgen de fietsen gratis op uw vakantieadres vanaf een huurperiode van 5 dagen.

In de andere gevallen kunnen wij de fietsen leveren op de gewenste plek tegen een kleine vergoeding. De aflever-service kunt u aanvinken op het online reserveringsformulier. De prijs voor het bezorgen is altijd inclusief ophalen.

Natuurlijk kun je ook een elektrische bakfiets huren of op halen op onze locaties: fietsverhuur Noordwijk en fietsverhuur Katwijk.

Routes

En dan? Eropuit! Er is genoeg te doen in onze mooie Bollenstreek. Bij het huren van de elektrische bakfiets ontvangt u van ons altijd een gratis routekaart. Fiets lekker door Duin of door het oude Zeedorp.

Stippel je liever een hele route uit? Bekijk onze tips of rijd even langs bij het VVV-kantoor. Zij hebben de mooiste routes voor u klaarliggen, passend bij ieder seizoen.