Elektrische fiets huren

E-bike huren? Bij Lemonbike kunt u een elektrische fiets huren bij onze fietsverhuur Noordwijk of fietsverhuur Katwijk. Onze elektrische fiets rijdt heerlijk ontspannen, zelfs met tegenwind of een heuvel op.

Elektrische fiets verhuur

Elektrisch fietsen wordt steeds populairder: meer mensen maken gebruik van een elektrische fiets, maar ze zijn duur en niet iedereen kan de fietsen meenemen op vakantie. Met onze elektrische fietsverhuur kunt u eenvoudig een mooie elektrische fiets huren. Want waarom zou u moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Met een elektrische fiets maakt u zonder extra inspanning een mooie, lange fietstocht. Dat voelt als vakantie!

Soorten elektrische fietsen

Bij Lemonbike kunt u kiezen uit verschillende soorten elektrische fietsen. Wilt u een luxe fiets met 7 versnellingen, een comfortabele middenmotor en een extra sterke accu voor een grote actieradius tot wel 125 km? Dan is onze nieuwe Giant of Gazelle e-bike iets voor u. Deze fietsen zijn ook in verschillende maten te huur, zodat u altijd een fiets heeft die bij u past.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld de elektrische bakfiets, E-fatbike of E-tandem.

elektrische fiets huren noordwijk elektrische fiets huren 1

Verhuur elektrische fietsen

Welke e-bike u ook gaat huren, u krijgt altijd een gratis fietstas te leen. We kunnen eventueel ook een kinderzitje op de elektrische fiets monteren. Verder bestaat er de mogelijkheid om een hondenkar of kidcar achter de fiets te hangen.

E-bike huur

Bij Lemonbike kunt u eenvoudig een e-bike huren in Noordwijk of Katwijk op een tijdstip dat het u uitkomt. We zetten de fiets vast met een codeslot en sturen u de code, waardoor u ook buiten onze openingstijden uw fiets kunt ophalen.

Komt u met de auto? In Noordwijk kunt u uw auto voor en naast onze winkel gratis parkeren. In Katwijk kunt u vlak bij onze shop betaald parkeren.

E-bike verhuur: routes in de buurt

Als u een elektrische fiets huurt in Noordwijk, kunt u bijvoorbeeld fietsen door de duinen naar Zandvoort of Scheveningen. U kunt ook fietsen richting de mooie steden Leiden of Haarlem. De Kagerplassen zijn ook prachtig om doorheen te fietsen: op mooie zomerdagen zijn de plassen niet blauw, maar wit. Er is zoveel moois te zien in onze omgeving.

Huren e-bike

Een elektrische fiets huren bij Lemonbike? Met onze verhuurgarantie bent u zorgeloos onderweg: u kunt het kosteloos annuleren of verplaatsen tot 2 dagen voor aanvang. U bent dan ook verzekerd bij schade en diefstal. Selecteer Verhuurgarantie bij uw betaling om gebruik te maken van deze garantie. Wist u dat onze fietsen jong gebruikt ook te koop zijn? Bekijk hier al onze beschikbare tweedehands fietsen. 

Lemonbike: huren elektrische fiets

Bij Lemonbike gaan we voor de beste service en dat maakt Lemonbike uniek. Daarnaast zijn we een jong fietsverhuurbedrijf dat het belangrijk vindt om een bijdrage te leven aan mensen met een fysieke of geestelijke beperking. Lemonbike maakt het voor iedereen mogelijk om even lekker buiten te zijn op de fiets.

Don’t worry, bike happy!

Ontdek ook onze andere elektrische fietsen