Elektrische mountainbike huren

Elektrische mountainbike huren? Dan moet je bij Lemonbike zijn! Je kunt de e mountainbike huren voor een middag, een dag of meerdere dagen.

Huur een elektrische mountainbike en verken het prachtige Noordwijk of Katwijk. Geniet van het duin, het zeewater en alle prachtige plekken die deze dorpen te bieden hebben.

Lemonbike heeft een uitgebreid assortiment aan elektrische mountainbikes. Leuk voor de hele familie, samen met collega’s of een vriendengroep!

Waarom een e mtb huren?

Wanneer je voor een langere rit gaat, is een elektrische mountainbike huren de beste optie. Je komt op plekken waar je normaal niet zo snel heen fietst, zoals Den Haag, Scheveningen, Haarlem of Zandvoort.

Een e-mountainbike geeft je extra trapondersteuning door middel van een elektrische aandrijving. Hiermee wordt je trapkracht versterkt. De Bosch Performance motor zorgt ervoor dat je de heuvels gemakkelijk op én afgaat.

Met een elektrische mountainbike fiets je dus net even makkelijker. Hierdoor kun je nog meer genieten van de mooiste mountainbike parcours, die deze omgeving te bieden heeft. Verken op ontspannen wijze de Zuid-Hollandse kust of de Bollenstreek en geniet van prachtige fietstochten en omliggende steden.

Mogelijkheden elektrische mtb huren

Een elektrische mountainbike huren voor de hele familie? Dat kan! We hebben voor zowel volwassenen als kinderen een mooi model beschikbaar. Voor een helm of andere extra benodigdheden kun je een kijkje nemen bij de accessoires.

Heb je zin in een meer sportievere rit? Dan kun je ook een ‘normale’ mountainbike huren. Daarnaast kun je gaan voor een stoerdere uitvoering van de mountainbike, de fatbike.

Elektrisch mountainbike huren Noordwijk of Katwijk

De Bollenstreek is een prachtig gebied om rond te fietsen. De mountainbike route is gemarkeerd met paaltjes met het internationale MTB-teken. Deze kun je herkennen aan een driehoek met daaronder twee puntjes.

De paaltjes leiden je door de Noordwijkse duinen en het bos. Ook kom je langs vele overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog. Denk hierbij aan de bunkers, de Atlantikwall en het museum Engelandvaarders. Daarnaast kijk je in het voorjaar (april/mei), vanaf de duintoppen, uit over de prachtige bollenvelden.

Let op! Op het strand is mountainbiken verboden.

Elektrische mountainbike clinics en tours

Wil je met een groep op pad of een toffe clinic volgen? Dat kan! Bel of mail ons dan even voor meer informatie! Je kunt een e mtb huren bij zowel Lemonbike Noordwijk als Katwijk.

Elektrische mountainbike verhuur bij Lemonbike

Bij Lemonbike zorgen we voor een zorgeloze en mooie belevenis. Ben je hier op vakantie en wil je een fiets huren voor meerdere dagen? Dan bezorgen wij de mountainbikes zelfs gratis.

Huur je een fiets bij Lemonbike? Dan help je mee het fietsen voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Bewoners uit de regio mogen zelfs op onze kosten de juiste aangepaste fietsen huren.

Op de fiets, lekker buiten zijn en even uit het isolement is voor hen een heerlijke onderneming. Zeker in onze prachtige Bollenstreek!

Heb je vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Bel of mail ons dan gerust!

Don’t worry, bike happy!