Elektrische scooter huren

Elektrische scooter huren? Kom langs bij Lemonbike! Je kunt bij ons de mooiste elektrische scooters huren voor een ritje door Noordwijk, Katwijk en omstreken.

Het beste van alles? Je hoeft voor deze prachtige rit geen enkele moeite te doen ;-).

Elektrische scooter huren Noordwijk

Met de e-scooter Noordwijk in? Maak een tour door onze prachtige Duin- en Bollenstreek. Zo kom je op veel plekken waar je gewoonlijk met de auto niet kunt komen!

Onze populairste e-scooter is de e-chopper. Dit is een elektrische scooter met dikke banden. Deze is een beetje vergelijkbaar met een Amerikaanse Harley Davidson motor. In onze badplaats is de e-chopper een van de populairste vervoersmiddelen onder de toeristen.

Wanneer jullie een e-scooter huren, hoef je niet bang te zijn dat je de rust verstoort. Je rijdt namelijk volledig geruisloos. Ook kun je, net zoals op de fiets, tussendoor nog gewoon verstaan en lekker kletsen.   

Weet je nog niet precies waar je heen wil of ben je onbekend in de omgeving Noorwijk? Vraag het team van Lemonbike fietsverhuur Noordwijk of fietsverhuur Katwijk naar de mooiste routes of bekijk ze zelf onder routes.

Zo kun je bijvoorbeeld richting Leiden, maar er ook voor kiezen de bollenvelden in Noordwijkerhout te ontdekken. Ben je op zoek naar alle hotspots? Dan bevelen wij de “hoogtepunten route” aan.

Elektrische scooter huren Katwijk

Spendeer je liever jouw tijd in het authentieke Katwijk? Ook hier heeft Lemonbike een elektrische scooter verhuur locatie zitten.

Één van onze favoriete routes is de route richting de Wassenaarseslag. Haal een ijsje op de Katwijkse boulevard (pas op voor de meeuwen!) en geniet van een kopje koffie aan het Valkenburgse Meer. De ultieme route om een dagje tot rust te komen.

Liever op pad met een gids? Dit is op aanvraag mogelijk! Mail of bel ons even. 

Elektrische scooters huren in de Bollenstreek

Tulpenroute arrangement

Ook in het voorjaar kun je je hart luchten in de mooie Bollenstreek. In deze periode kun je, zoals de meeste toeristen, een elektrische fiets huren om langs te Bollenvelden rijden. Toch is een electric scooter huren ook zeker aan te bevelen (en veel minder vermoeiend! ;-)).

Tijdens de tulpenroute kom je langs de mooiste bollenvelden. Een bezoekje aan de Keukenhof mag ook niet ontbreken. Je kunt genieten van allerlei historische locaties zoals Kasteel Keukenhof, het Keukenhofbos en ’t Huys Dever. De route duurt ongeveer 3,5 uur.

Periode van eind maart t/m begin mei

Dahliaroute arrangement

De dahliaroute is een toffe elektrische scooter tour langs de zomerbloemen. Met deze geluidloze scooter kun je op een duurzame manier genieten van de schitterende Dahlia showtuinen. In ongeveer 3,5 uur rijd je langs alle kleurrijke dahlia’s.

Periode van augustus t/m oktober

Elektrische scooter reserveren?

Je kunt bij ons een elektrische scooter huren voor een halve of een hele dag. Natuurlijk is het ook mogelijk de elektrische scooter te reserveren voor meerdere dagen.

Het huren van een elektrische scooter is bijzonder leuk met groepen vrienden of als bedrijfsuitje. Ga dan voor een van onze toffe tours om te rijden!