Fatbike huren

Met een stoere fatbike op stap? Kom een fatbike huren bij Lemonbike Noordwijk of Katwijk!

Wat is een fatbike?

De fatbike is een stoere uitvoering van de mountainbike. Het verschil is dat de fatbike dikke banden heeft en dus geschikt is voor op de weg én op het strand. Het is wel meer een “funbike” dan een echte mountainbike. De fatbike heeft namelijk geen vering en is daarom minder geschikt voor de MTB-trials. 

De superbrede banden geven de fiets een hele stoere uitstraling. Ondanks de dikke banden is het een lichte fiets, en heerlijk om op te rijden. 

Fatbike huren Noordwijk of Katwijk

Fatbike huren Noordwijk of Katwijk? Je kunt een fatbike huren bij een van onze Lemonbike-locaties! De fatbike is te huur voor halve dagen, hele dagen en uiteraard ook voor meerdere dagen.

Klik op reserveren voor meer informatie over bezorg- of afhaal-tijden en prijzen. Ook een helm kunt u reserveren door naar het kopje accessoires te gaan.

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze bezorgservice, dan bezorgen wij de fatbike gewoon op uw vakantieadres.

Let op! Fietsen op het strand is, afhankelijk van het seizoen en zonder vergunning, verboden door de gemeente. Wij staan dit met de fat bike wel toe, maar op eigen verantwoording.

Liever een elektrische fatbike huren?

Ook dat is mogelijk! Lemonbike heeft een aantal elektrische mountainbikes en fat bikes in de verhuur. Ook deze kunnen online gereserveerd worden. Toch liever een gewone fiets? We hebben ook een ruim aanbod aan elektrische fietsen in onze shops staan!