Fiets huren Keukenhof

Lemonbike fietsverhuur is ook dit jaar weer aanwezig met een verhuurshop vlakbij Keukenhof, midden in de prachtige bloeiende tulpenvelden.

Fietsverhuur Keukenhof - Locatie Lisse-Hillegom

Keukenhof fietsen huren? Hiervoor kun je terecht bij Lemonbike fietsverhuur in Lisse en Hillegom-Lisse. Vlakbij Keukenhof hebben wij, in samenwerking met en bij tuincentrum Hulsebosch Bij de Hertjes en Intratuin Lisse, twee mooie pop-up shops.
Mooi meegenomen is dat je hier gratis kunt parkeren.

Hieronder de adressen van de pop-up shops:
Hulsebosch Bij de Hertjes – vanaf 21 maart geopend
Veenenburgerlaan 73A 
2182DB Hillegom-Lisse
085-4001006

Intratuin Lisse – vanaf 26 maart geopend
Heereweg 350 
2161CC Lisse
085-4001006

Reserveren kan nu al via de groene reserveer knop hierboven! 

Elektrische fiets huren Lisse

Liever een duwtje in de rug? Onze elektrische fiets rijdt heerlijk ontspannen. Zo hoef je alleen nog maar te genieten van de prachtige Bollenvelden die je tegenkomt!

Fiets huren Keukenhof - Locatie Noordwijk

Is een van onze andere Lemonbike locaties dichter bij jouw (vakantie)adres? Geen probleem! Ook bij deze locaties kun je een Keukenhof fiets huren. Ook bij deze locaties bieden wij gratis parkeergelegenheid. Beide shops zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Voor alle locaties hebben we mooie fietsroutes beschikbaar langs de bollenvelden. Je krijgt van ons ook een routekaart mee, maar hebben deze ook digitaal beschikbaar.

Fietsverhuur Keukenhof - beschikbare fietsen

Bij de fiets krijg je een gratis fietstas mee en een telefoonhouder.

Welke huurfiets kies je?

Vlakbij Keukenhof fietsen huren? Wij vertellen je welke fiets jij moet kiezen! Op de e-chopper is natuurlijk het meest comfortabel. Onze elektrische scooter is ook geschikt voor twee personen maar alleen op de e-chopper is wel leuker. Reserveer tijdig om zeker te zijn van beschikbaarheid.

Een tandem huren is ook ontzettend leuk. Het is even wennen om ermee weg te rijden maar altijd goed voor veel plezier. Ook zijn er elektrische tandems beschikbaar.

Hillegom- Lisse fietsverhuur biedt ook een elektrische bakfiets aanbij uitstek geschikt om met kleine kinderen de tulpenvelden te bewonderen. Voor de kinderen hebben we ook kinderfietsen en de ouder-kind tandem. Dat is ook plezier verzekerd.

Waar liggen de mooiste tulpenvelden?

Rondom onze Lemonbike fietsverhuur Keukenhof vind je de mooiste bollenvelden. De bollenvelden strekken zich uit van Noordwijk tot De Zilk. Lisse ligt daar middenin. Je kan dus opstappen bij Lemonbike Noordwijk of Hillegom-Lisse. Het maakt nauwelijks uit waar je opstapt, want je bent overal omgeven door de kleurenpracht.

Wil je ook de Keukenhof bezoeken? Op de fiets is dat slechts 10 minuten vanaf onze Lemonbike fietsverhuur Lisse – Hillegom, en bovendien gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer zijn wij beter bereikbaar in Noordwijk.

Tips en mooie fietsroutes

fiets huren keukenhof
Tulpenroute
fietsverhuur keukenhof
Bloemenroute

 

fiets huren lisse
Meer fietsroutes in de omgeving

Attracties onderweg

  • De Keukenhof
  • Tulip Barn
  • Tulip Experience Amsterdam
  • De Tulperij
  • Museum LAM en kasteel Keukenhof

Leuke stops voor een drankje of hapje

  • Hofboederij Kasteel Keukenhof
  • Lowietje
  • Het Tussenstation
  • Restaurant de Engel
  • Como & Co