Fietsverhuur Katwijk

Wil je graag een fiets huren in of rondom Katwijk? Dan ben je bij onze fietsverhuur Katwijk aan het juiste adres! Bij Lemonbike vinden wij het heel belangrijk dat jij een zorgeloos dagje weg kan en daar doen we dan ook alles aan!

Een van de services die wij leveren is het kosteloos annuleren van de huurfietsen tot twee dagen voor aanvang, indien gekozen voor verhuurgarantie. We maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Maakt u gebruik van onze bezorgservice? Dan komen wij de fiets (vaak kosteloos) op uw vakantieadres afleveren. Daarnaast leveren we graag een sociaal-maatschappelijke bijdrage aan de mensen in onze samenleving. Bewoners uit de buurt die een fysieke beperking hebben kunnen daarom gratis fietsen huren.

Don’t worry, bike happy!

Fiets huren Katwijk

Lemonbike fietsverhuur Katwijk biedt een breed assortiment aan (bijna) alle denkbare fietsen. Naast stadsfietsen bieden wij o.a. de volgende fietsen aan: elektrische fietsen, kinderfietsen, mountainbikes, tandems, bakfietsen en nog veel meer!  

We werken samen met topmerken als van Raam, Giant en Huka. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief uitstekende fiets.

Lemonbike fietsverhuur Katwijk

Hieronder vind je het adres van onze fietsverhuur Katwijk.

Zuidstraat 98A
2225 GZ Katwijk
085-4001006

De locatie is in overleg op afspraak geopend (ook op Zondagen in overleg).

Huurfietsen bezorgen op bestemming

Graag en fiets huren en deze huurfiets laten leveren op uw vakantieadres? Maak gebruik van onze bezorgservice!

In het online reserveringsformulier kunt u de bezorgservice vastleggen bij “afhaaladres”. Voor die tijd nemen wij contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken.

Huurt u fietsen voor (meer dan) 5 dagen? Dan bezorgen wij zelfs gratis binnen het dorp van onze verhuurshop!

Ook buiten bovenstaande locaties kunt u, in overleg, gebruik maken van onze bezorgservice. Wilt u de fietsen korter dan 5 dagen huren, dan bezorgen wij deze tegen een kleine vergoeding van 15 euro voor één of meer fietsen. De prijs voor het bezorgen is inclusief het ophalen van de huurfietsen.

Onze speciale fietsen kunnen wij helaas niet bezorgen.

Fiets huren Katwijk? Maak gebruik van onze verhuurgarantie

Met onze verhuurgarantie bieden wij de volgende voordelen aan:

  • Bij schade en diefstal bent u geen kosten verschuldigd voor de huur fiets
  • Gratis annuleren tot 2 dagen voor aanvang van de huurperiode

Zo gaat u geheel zorgeloos op pad!

Meer weten over de verhuurgarantie? Bekijk de FAQ pagina!

Kosten fietsen huren inclusief verhuurgarantie

Voor de verhuurgarantie brengen wij een kleine fee in rekening. Deze verschilt per fiets:

  • Stadsfiets en andere niet elektrische fietsen €2
  • Elektrische fietsen €3
  • Speciale fietsen €5

Wij raden u altijd aan uw huurfiets te reserveren. Dan bent u verzekerd van goede fietsen tijdens uw verblijf in Katwijk en omstreken. Ook voorkomt u hiermee wachttijd tijdens drukke periodes.

Fietsroute Katwijk of fietsroute Katwijk aan Zee

Op zoek naar een mooie fietsroute in en rondom Katwijk? Vraag ons personeel naar de gratis routekaart! Samen met u stippelen zij de perfecte route uit. Ook ontvangt u een gratis fietstas om al u benodigdheden veilig mee op pad te nemen.

Verhuur fietsen – Speciale aangepaste fietsen

Op zoek naar speciale aangepaste fietsen? Lemonbike is hierin specialist en biedt als enige in de wijde omtrek een groot assortiment aan voor mensen met een beperking. 

Met Lemonbike maak je het verschil!

Inwoners uit de buurt kunnen gratis gebruik maken van onze aangepaste huurfietsen. Kom je niet uit de regio? Dan biedt onze fietsverhuur een speciale gereduceerde prijs voor het huren van deze fietsen.