Fietsverhuur Noordwijk

Fiets huren in of rondom Noordwijk? Huur een Lemonbike bij onze fietsverhuur Noordwijk! Wij doen het nét even anders. Met Lemonbike ga je gegarandeerd zorgeloos op pad!

Zo kun je bij ons de huurfietsen kosteloos annuleren of verplaatsen tot twee dagen voor aanvang, indien gekozen voor verhuurgarantie. Verder maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Zo bieden wij een bezorgservice, die uw fietsen direct bij uw vakantieadres aflevert. Bovendien proberen wij ons steentje bij te dragen door bewoners uit de Bollenstreek met een fysieke of geestelijke beperking, gratis gebruik te laten maken van onze fietsverhuur.

Don’t worry, bike happy!

Fiets huren Noordwijk

Bij Lemonbike kun je een breed assortiment aan alle denkbare fietsen huren. Naast stadsfietsen biedt onze fietsverhuur Noordwijk o.a. de volgende fietsen aan: elektrische fietsen, kinderfietsen, mountainbikes, tandems, e-choppers, bakfietsen en nog veel meer!  

Wij hebben huurfietsen van verschillende grote merken. Onze fietsverhuur Noordwijk levert topmerken zoals Gazelle, Batavus, Giant, Dolly, van Raam en Huka.

Lemonbike fiestverhuur Noordwijk

Hieronder vind je het adres van onze fietsverhuur Noordwijk. Wij zijn 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 17:00. In de zomer is Lemonbike zelfs nog langer open.

Herenweg 23,
2201 GA Noordwijk
085-4001006

Je kan bij ons gratis parkeren.

Huurfiets laten bezorgen?

Wilt u een fiets huren en heeft u graag de huurfietsen afgeleverd op uw vakantieadres? Maak gebruik van de Lemonbike bezorgservice!

In het online reserveringsformulier kunt u de bezorgservice kiezen. Wij nemen voorafgaand contact met u op om de bezorgtijd af te stemmen, doorgaans tussen 9.00 en 10.30 uur.

Wij bezorgen gratis op uw vakantieadres vanaf 5 dagen huren, binnen het dorp van onze verhuurshop:

Buiten het dorp bezorgen is in overleg ook mogelijk. Wilt u de fietsen korter dan 5 dagen huren, dan bezorgen wij de fietsen tegen een kleine vergoeding. Wij berekenen 15 euro voor één of meer fietsen De prijs voor het bezorgen is inclusief ophalen.

Onze speciale fietsen kunnen wij helaas niet bezorgen.

Veilig fiets huren Noordwijk? Reserveer uw fiets mét verhuurgarantie

Kies je voor onze verhuurgarantie? Dan kunt u rekenen op onderstaande voordelen:

  • Bij schade en diefstal bent u geen kosten verschuldigd voor de huurfiets
  • Gratis annuleren tot 2 dagen voor aanvang van de huurperiode

Bekijk de volledige verhuurgarantie op onze FAQ pagina.

Dat is pas zorgeloos onderweg!

Kosten verhuurfiets inclusief verhuurgarantie

Voor de verhuurgarantie vragen wij een klein bedrag, dit verschilt per fiets.

  • Stadsfiets en andere niet elektrische fietsen €2
  • Elektrische fietsen €3
  • Speciale fietsen €5

Reserveer uw huurfiets dan bent u verzekerd van goede fietsen tijdens uw verblijf in de Bollenstreek en voorkomt u wachttijden op drukke momenten.

Fietsroute Noordwijk

Op zoek naar een mooie fietsroute in en rondom Noordwijk? Bij ons ontvangt u altijd een gratis routekaart. Ons personeel helpt u graag de mooiste routes uit te stippelen. Daarnaast bieden wij een gratis fietstas. Voor uw eventuele benodigdheden tijdens de langere fietstochten.

Wil je ook de Keukenhof bezoeken? Op de fiets is dat slechts 10 minuten vanaf onze Lemonbike fietsverhuur Lisse – Hillegom, en bovendien gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer zijn wij beter bereikbaar in Noordwijk.

Verhuurfietsen - Aangepaste fietsen

Lemonbike biedt als enige in de wijde omtrek een groot assortiment aan speciale fietsen voor mensen met een beperking. Inwoners uit de regio kunnen hier gratis gebruik van maken. Kom je van verder weg? Dan kun je tegen een speciale gereduceerde prijs een aangepaste fiets huren.

Fietsen huren Noordwijk? Huur een Lemonbike voor het goede doel!

Lemonbike levert graag een sociaal-maatschappelijke bijdrage aan de mensen in onze samenleving met een fysieke of geestelijke beperking.

Fietsen is voor deze mensen ontzettend fijn. Zo kunnen zij met elkaar meer leuke dingen ondernemen. Lekker in de buitenlucht, even uit de eenzaamheid of het isolement komen en genieten van de prachtige Bollenstreek!

Huur een Lemonbike fiets en maak samen met ons het verschil.