Hondenfietskar huren

Ben je op vakantie in Katwijk of Noordwijk en wil je graag een stuk fietsen met je hond? Huur eenvoudig een fiets om je hond mee te nemen tijdens je fietstocht. Bij Lemonbike kan je kiezen uit drie opties om de hond gemakkelijk mee te nemen op de fiets: een hondenmand, een hondenfietskar en een hondenbakfiets. Zo fiets je gezellig met je kleine of grote vriend door de prachtige duinen!

Hondenmand en hondenfietskar huren

Bij Lemonbike kan je stevige hondenmanden huren die achter op de fiets kunnen. Je kunt kiezen voor een mand met of zonder korf. Dit is perfect voor kleine honden. Daarnaast kan je een hondenfietskar huren die je achter de fiets kan hangen. De hondenfietskar kan ook los geboekt worden voor je eigen fiets. 

Elektrische bakfiets hond huren

Liever een elektrische bakfiets huren? Dat kan! Je vindt bij Lemonbike nieuwe elektrische bakfietsen met een deurtje van Bakfiets.nl. Door het deurtje kan de hond makkelijk in en uit de bakfiets. Indien gewenst kan deze bakfiets worden voorzien van een bench zodat de hond er niet uit kan springen. Daarnaast is ook onze Dolly bakfiets zeer geschikt voor de hond. 

Het voordeel van een elektrische fiets is dat het, zelfs in de duinen en met tegenwind, heerlijk licht trappen is. De elektrische bakfiets van Bakfiets.nl haalt moeiteloos 80 kilometer met een volle accu. Dat is heerlijk fietsen.

Hondenbakfiets huren: fietsen met de hond

Fietsen met de hond in een mand, kar of bak mag overal. Mocht je tijdens je tocht willen wandelen op het strand, houd dan rekening met de regels m.b.t. het aanlijnen van je hond.

Strand Katwijk

Van 1 april tot 1 oktober mogen er op de meeste stukken strand geen honden tussen 09:00 uur en 19:00 uur op het strand in Katwijk. Als het regent en/of de temperatuur onder de 18 graden is, mogen honden wel de hele dag op het strand. Buiten deze periode hoef je je hond niet aan te lijnen.

Stand Noordwijk

Honden zijn van 1 juni t/m 31 augustus niet toegestaan bij de strandtenten in Noordwijk.

Mocht je in Noordwijk met de hond een strandtent willen bezoeken, dan kan dat bij de Koele Costa (strandafrit 21 – Noord) en bij Bubbels Beach (strandafrit 1 – Zuid). Bij deze strandtenten zijn honden toegelaten op het terras en in het restaurant, ook in de zomerperiode. 

Op het strand in Noordwijk moeten honden van 1 juni t/m 31 augustus aangelijnd zijn. Kijk op de website van Gemeente Noordwijk om welke stukken strand dit gaat.

Hondenstrand

Op de grens van gemeente Noordwijk en gemeente Katwijk is een speciaal hondenstrand. Hier zijn honden het hele jaar welkom en hoeven ze niet aangelijnd. Dit strand vind je vanaf afrit 1 in zuidelijke richting.

Fietsen huren bij Lemonbike

Met onze verhuurgarantie kan je de reeds gehuurde fietsen kosteloos annuleren of de huurperiode verplaatsen tot 2 dagen voor aanvang.

Daarnaast ben je met onze verhuurgarantie verzekerd bij schade en diefstal. Selecteer Verhuurgarantie bij de betaling om gebruik te maken van deze garantie. Huur een fiets bij Lemonbike en geniet samen met je snuiter van een heerlijke fietstocht. Wist je dat je de fietsen al vanaf 1 dag kunt huren? Perfect als je 1 dagje wil fietsen in het mooie Noordwijk of Katwijk.