Mountainbike huren

Een mountainbike huren doe je bij Lemonbike! Je kunt een mountainbike huren voor een ochtend, een middag of gewoon lekker de hele dag op pad gaan. Lemonbike beschikt over een breed assortiment aan mountainbikes. Mountain bikes huren is ook mogelijk met de hele familie, je collega’s of een grote groep vrienden.

MTB verhuur: framemaat en mogelijkheden

De elektrische mountainbike is je ideale vriend voor langere ritten op de weg en natuurlijk de mooie trails. De Bosch Performance middenmotor zorgt ervoor dat heuvelop rijden nog makkelijker is. De Air Suspension voorvork bieden je het benodigde comfort voor de oneffenheden op het wegdek of op de trail.

 

Mogelijkheden mountainbike huur

  • mtb huren M ochtend / middag
  • mtb huren M hele dag                         
  • mtb huren L ochtend / middag             
  • mtb huren L hele dag                                       
  • mtb huren kinderen ochtend / middag 
  • mtb huren kinderen hele dag

Voor een helm of andere extra benodigdheden kunt u onze accessoires bekijken.

Heb je toch liever een klein duwtje in de rug? Bij onze mountain bike verhuur kun je ook een elektrische mountainbike huren. Je ideale vriend voor langere ritten. Daarnaast kun je gaan voor een stoerdere uitvoering van de mountainbike en een fatbike huren. Dit meer een funbike of strandfiets dan een mountainbike. Ook is de fatbike er in een elektrische uitvoering: de elektrische fatbike. De fatbikes zijn niet geschikt voor de MTB-routes. 

Mountainbike huren Noordwijk en Katwijk

Er is genoeg te ontdekken in en rondom de prachtige Bollenstreek. De MTB-routes zijn gemarkeerd met palen met in het blauw, rood, zwart en wit het internationale MTB-teken (een driehoek met daaronder 2 rondjes). De mountainbikes van Lemonbike zijn ideaal voor de leuke routes in de Noordwijkse duinen en het bos. De route leidt je langs verschillende overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog, zoals bunkers, de Atlantikwall en museum Engelandvaarders. Wanneer je de hoge duintoppen hebt bereikt, kijk je uit over de prachtige bollenvelden, historische dorpen en het strand. Let op! Fietsen op het strand is verboden door de gemeente. Op eigen risico mogen onze fatbikes wel op het strand komen.

Mountainbike clincis en tours

Wil je met een groep een clinic volgen om (beter) te leren mountainbiken? Ontdek je het MTB-parcours liever onder professionele begeleiding? Bel of mail ons dan voor meer informatie!

Mountainbike huren Noordwijk

Nieuwe Offemweg 2A
2201 GA Noordwijk

Mountainbike huren Katwijk

Zuidstraat 98A
2225 GZ Katwijk

Mountainbike verhuur bij Lemonbike

Lemonbike doet het net iets anders! Wij zorgen ervoor dat jouw trip of vakantie een zorgeloze en mooie belevenis is. Zo bezorgt onze mtb verhuur vaak gratis op jouw vakantieadres. Liever ophalen? Dit is in overleg ook mogelijk buiten onze aangegeven openingstijden. Verder dragen wij graag ons steentje bij en zetten wij onze met alle liefde in voor het goede doel. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over ons.