Mountainbike huren

Onze mountainbikes zijn ideaal voor de prachtige MTB/ATB trials in de Noordwijkse duinen en bossen. Wij verhuren deze fietsen in de maten medium en large en voor kinderen hebben we een kleine maat. Een helm kunt u reserveren bij accessoires. Wij kunnen deze MTB ook bezorgen op uw vakantieadres.

Elektrische Mountainbike

De elektrische mountainbike is je ideale vriend voor langere ritten op de weg en natuurlijk de mooie trails. De Bosch Performance middenmotor zorgt ervoor dat heuvelop rijden nog makkelijker is. De Air Suspension voorvork bieden je het benodigde comfort voor de oneffenheden op het wegdek of op de trail.

Fatbike (ook elektrisch)

De Fatbike is een stoere uitvoering van de mountainbike, meer een funbike dan een MTB. Ook omdat deze fiets maar 8 versnellingen heeft is deze niet geschikt voor het fietsen op de trials. 

De superbrede banden geven de fiets een hele stoere uitstraling. Ondanks de dikke banden is het een lichte fiets en heerlijk om op te rijden. De fatbike kan je bij ons huren per dag, in onze shop in Noordwijk en Katwijk.

Wij kunnen deze fietsen bovendien ook bezorgen op uw vakantieadres.

Let op! Fietsen op het strand is verboden door de gemeente.