Over Ons

Huur een fiets voor een goed doel

Lemonbike is een jong fietsverhuurbedrijf dat het anders doet. Met extra services zoals bezorgen, en ophalen buiten openingstijden. Wij willen alleen blije klanten en daarom staat service bij ons bovenaan. Uw vakantie of uitstapje op onze fiets moet een zorgeloze en mooie belevenis zijn.

Waarmee we ons echter vooral willen onderscheiden is onze sociale missie. Wij willen met fietsverhuur maatschappelijk impact maken voor groepen mensen in onze samenleving die een steuntje in de rug nodig hebben, zoals mensen met een fysieke of geestelijke beperking. Fietsen is voor deze mensen niet elke dag mogelijk maar toch een van de mooiste dingen om te doen, om weer buiten te kunnen zijn en even uit de eenzaamheid en hun isolement te komen.

Daarvoor hebben wij een assortiment speciale fietsen die wij verhuren maar ook gratis aanbieden aan mensen uit de regio en hun families die dit niet kunnen betalen.

Met een deel van de verhuuropbrengst zullen wij dit assortiment steeds verder uitbreiden en een sociale bijdrage leveren aan een steeds grotere groep mensen. Zo kunnen zij met elkaar weer en meer leuke dingen ondernemen en genieten van de prachtige Bollenstreek.

Via de verhuur gaan wij ons ook inspannen om vrijwilligers te werven die af en toe een ritje kunnen maken op de duofietsen met een oudere of jongere met een beperking die niet meer zelfstandig op een gewone fiets kan fietsen. Daarvoor willen wij ook samenwerken met Fietsmaatjes.nl