Samen met de hond op pad

Wat is het leuk om een hond tijdens je fietstocht mee te kunnen nemen. Lemonbike verhuurt hele stevige hondenmanden voor achter op de fiets en ook hondenfietskarren, mocht u hond groot van stuk zijn. Naast een hondenmand of hondenkar heeft Lemonbike ook een elektrische bakfiets voor de hond, met indien gewenst een bench op de bakfiets. Alle items kunnen op de website gereserveerd worden. 
Fietsen met de hond in een bak mag overal , maar mocht je tijdens je tocht willen gaan wandelen, houd dan rekening met de volgende regels m.b.t. het aanlijnen van uw hond.

Op het strand moeten de honden van 1 juni t/m 31 augustus aangelijnd zijn, honden zijn dan ook niet toegestaan bij de strandtenten. Aan beide uiteinden van de Boulevards begint het hondenstrand. Mochten jullie in Noordwijk met de hond een strandtent willen bezoeken, dan kan dat bij de Koele Costa (strandafrit 21 – Noord) en bij Bubbels Beach (strandafrit 1 – Zuid). Bij deze strandtenten zijn honden toegelaten op het terras en in het restaurant, ook in de zomerperiode. 

Meer informatie over waar en wanneer de hond aangelijnd mag komen, lees je op deze site van de Gemeente Noordwijk.