SPACETOURS in Noordwijk

Hier vertellen we je alles over leuke en super interessante tours bij European Space Agency. Fascinerende tours om de wereld van space technologie bij ESA ESTEC te ontdekken die laten zien waarom ESA een leider is in de ruimtevaart.

ESA ESTEC

In Noordwijk ESA ESTEC ligt het technisch centrum van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA waar bijna 3.000 mensen uit 22 landen werken aan R&D, AI, innovatie, testen van satellieten, 3D printing voor de ruimtevaart, robotics, bemande ruimtevaart, navigatie, spin-offs, enz.

Exclusieve tours

SPACETOURS Noordwijk biedt professionele tours om de wereld van ESA ESTEC te ontdekken. De tours variëren van een basic tour tot een op maat gesneden programma. We belichten wat ESA doet, hoe satellieten getest worden onder ruimte- en lanceeromstandigheden, het ontwerp van ruimtemissies, 3D printing voor space, robotics voor maan en mars, Europa’s ruimtevliegtuig en economische spin-offs.

Voor events

We ondersteunen groepen of events die een link hebben met space, innovatie of technologie. Dit is interessant voor bedrijfsdagen, teambuilding, meetings, conferenties, networking, promoties en educatieve groepen. Een tour in deze waarlijk inspirerende werkomgeving is een echte eye-opener en één van de meest prestigieuze ervaringen die Noordwijk te bieden heeft.

Space Invader Tours

De anonieme Franse urban artist “Invader” heeft 3.700+ mozaiken in 78 wereldsteden gemaakt. Zijn populaire street art wordt ook in Noordwijk gevonden. De bijna 100.000 spelers gebruiken de officiële FlashInvader app en hebben de Space Invaders al 5 miljoen keer geflasht. Ze scoren punten, breiden hun online gallery uit en updaten hun ranking. Wij bieden een speciale Space Invader Tour zodat spelers de 10 kunstwerken bij ESA ESTEC kunnen fotograferen om de maximale 480 punten te scoren.

https://www.noordwijk.info/nl/locatie-overzicht/1006144394/spacetours-noordwijk