Strandrolstoelen en -rollators

Om het strand beter toegankelijk te maken voor mensen met een functiebeperking zijn er het gehele jaar door strandrolstoelen en strandrollators kosteloos beschikbaar. Van april tot september kunnen deze rolstoelen bij diverse strandpaviljoens gehaald worden. Onder andere bij:

  • Alexander Beach (Noordwijk)
  • De koele Costa (Noordwijk)
  • Bubbels Beach (Noordwijk)
  • De Zeespiegel (Duindamse slag)
  • Het Strand (Katwijk)

De locatie van deze en de andere paviljoens waar deze zogenaamde ‘Jutter’ strandrolstoelen en strandrollators beschikbaar zijn, worden aangegeven met een (strandrolstoel) Juttervlag.

Nabij de strandafgangen zijn ook invalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

Gedurende de winterperiode zijn deze strandrolstoelen te reserveren bij de heer C. Imthorn 0620431118.

‘Jutter’ strandstoelen en strandrollators zijn geheel van kunststof. Door de zachte en brede luchtbanden zijn deze uitermate geschikt voor het zandstrand. Bovendien zijn ze bestand tegen zeewater zodat u er een klein stukje mee het water in kunt rijden.

Voor prijsinformatie of voor het reserveren van een rit belt u naar 0646372208 of kijkt u op de site: www. Outdoor4disabled.nl

In afwachting van nieuwe ontwikkelingen m.b.t. de strandrups zijn onderstaande gegevens onder voorbehoud
“Voor mensen met een beperking worden door Stichting Outdoor4disabled strandritten langs de vloedlijn georganiseerd. Ritten zijn mogelijk op maandagen, dinsdagen en donderdagen. Een rit duurt ongeveer een uur. Per rit kunnen acht personen die zelf kunnen lopen of vijf rolstoelen mee”